top of page
groene met appel sap.jpg

DETOXEN

We zijn aan veel stress onderhevig. We nemen weinig tijd om bewust te leven. Bewust te eten, te slapen en lief te hebben. We gaan naar de dokter als we ziek zijn en voor de rest lopen we door totdat we niet meer kunnen. Preventie is een woord dat we wel kennen maar meestal niet gebruiken in combinatie met algehele gezondheid.

Detoxen (reinigen van lichaam en geest) op zijn tijd kan helpen om weer even bewust te zijn/worden waar je mee bezig bent. Of je nog wel op het ‘goede’ pad bent. Of, dat wat je diep in je hart wilt, wel voldoende tot uiting komt. Wat zijn jouw levensvragen en hoe vind je hier antwoord op? Je wordt energieker en helderder en slaapt beter na een ontgiftingskuur. Daarnaast is het meestal mooi meegenomen dat je enkele kilo’s afvalt. Dit is vaak een mooie stimulans om je eetpatroon bij te stellen.

 

 Tijdelijk niet of minder eten kan een lichaam in een andere zijnspositie brengen. Dit brengt tal van processen in het lichaam op gang. Deze kunnen op lichamelijk, mentaal of geestelijk/spiritueel vlak zijn.

In 2016 heb ik mijn eindscriptie aan dit onderwerp gewijd en heb ik een onderzoek uitgevoerd met hele mooie resultaten bij de groep deelnemers die in combinatie met voetreflexbehandelingen en coaching deelgenomen hebben.

 

Het afbouw- en opbouwprogramma wordt op maat gemaakt en afgestemd op jouw dieetwensen. 

 

Bij serieuze medische klachten of bij twijfel van mij of de cliënt zal er altijd eerst overlegd worden met de huisarts.

Voor tarieven en inhoud van het traject, zie tabblad tarieven.

bottom of page