top of page

ESTHER MOLLEN

Mijn naam is Esther Mollen (1970), ik woon in Leende en heb een praktijk voor voetreflextherapie.

 

Ik ben in 2006 voor het eerst in aanraking gekomen met voetreflextherapie. Ik vond het een zeer prettige en fascinerende manier van massage. Aan mijn voet kon iemand zien/voelen waar verstoringen zaten en bepaalde punten voelde ik terug in mijn lichaam. Het voelde zo goed dat ik hier graag meer van wilde weten, in eerste instantie voor mezelf maar al gauw wilde ik dit ook aan anderen kunnen geven.

MAATWERK BIEDEN DOOR GOED TE LUISTEREN


Omdat ik het belangrijk vind om geen half werk te leveren ben ik de erkende HBO opleiding voetreflexplus therapie gaan volgen bij Total Health; een zeer gerenommeerde opleider in Nederland.


Ik wil op een toegankelijke manier zoveel mogelijk mensen helpen. Ik heb de registeropleiding medische en psychosociale basiskennis gevolgd, zodat de meeste mensen de behandeling geheel of gedeeltelijk vergoed kunnen krijgen. Inmiddels lijk ik verslaafd aan kennis en wil ik steeds meer van de alternatieve zorgbehandelingen weten. Vooral voeding heeft mijn aandacht. Ik heb zelf jaren geworsteld met mijn gezondheid en ben pas recent op een voor mij geschikt pad gekomen. Ik wil graag mensen ‘echt helpen'. Maatwerk bieden door goed te luisteren naar jouw problemen/zorgen.

Mijn belangrijkste doelstelling is om samen de weg te vinden die jouw gezondheid verbetert. Dit doe ik door massage en gedegen advies.

bottom of page